InfoTorg
9 februari 2012

Snabb koll på bilens pris

InfoTorg Fordon - Marknadsanalys är verktyget för dig som snabbt och enkelt vill få en känsla för prisutvecklingen för en viss fordonsmodell. Du skriver in ett registreringsnummer i InfoTorg Fordon och får en graf som beskriver utvecklingen av annonserade priser under de senaste 12 månaderna. Du kan själv filtrera fram exakt det fordon du är intresserad av och därefter laborera med olika kostnadsparametrar.

Marknadsanalys kalkyl – främst för dig som säljer bilar
Med kalkylfunktionen i Marknadsanalys gör du egna kalkyler för valt fordon som t ex beräkningar i samband med inbytesaffärer. Du kan enkelt sätta rätt pris och genomföra snabbare, mer kostnadseffektiva affärer.

Se prisutvecklingen för det senaste året
I en enkel bild ser du direkt prisutvecklingen för en bilmodell de senaste tolv månaderna. Tre linjer visar snittpris, samt högsta och lägsta pris månad för månad. Här ser du också om en bilmodell tappar i värde fort eller om den håller ett stabilt värde.

Spara tid - slipp surfa runt
Med InfoTorg Fordon Marknadsanalys slipper du själv surfa runt och samla information om prisutvecklingen för olika bilmodeller på nätet. På bara ett par minuter får du en komplett bild av prisläge och prisutveckling för en viss bilmodell. Nya bilannonser samlas in varje natt för att hålla informationen så uppdaterad som möjligt.

Marknadsanalys är ett viktigt steg i InfoTorgs arbete att skapa landets bästa portal för fordonsinformation.

För att beställa eller bli kontaktad för mer information klicka här »

© Bisnode Sverige AB, 169 93 Solna | 08-558 059 00 | information.se@bisnode.com | Ansvarig utgivare Eric Wallin.