InfoTorg
15 juni 2016

Välkommen till nya Bisnode InfoTorg!

Vi förbättrar och utvecklar ständigt Bisnode InfoTorg för att du som användare skall bli mer effektiv och kunna ta säkra beslut i ditt arbete. Förutom nytt utseende på inloggningssidan samt inloggat läge finns det nu nya funktioner i tjänsten som gör ditt arbete ännu enklare. Här är ett axplock över senaste nyheterna:

Historiska uppdrag i företag
Har du behov av att se vilka historiska uppdrag en person har haft i företag? Nu kan du via länken ”Historiska uppdrag” i Person- eller Företagstjänsten enkelt ta fram alla uppdrag en person haft upp till fem år tillbaka i tiden.

Historiska uppdrag i företag

Identifiera verklig ägare
Nu finns nya möjligheter att analysera ägarstrukturer kring företag och koncerner ned på minoritetsnivå 15 %. Bilden Ägarförteckning visar de juridiska personernas ägarposter på minst 15 procent jämfört mot tidigare 50 procent. Detta gäller även för koncerner där vi visar koncernstruktur inklusive minoritetsägande ned till 15 procent. Den nya ägarförteckningen är bra för dig som vill ta reda på vilka ägare som ligger bakom ett bolag, bland annat i ”Know Your Customer-syfte.”

Fordonsrelaterade skulder
Vill du som bilhandlare undvika en dålig affär eller har du behov av att kontrollera bilars skuldsaldo så är vår nyhet kring fordonsrelaterade skulder något för dig. Genom att du nu enkelt kan ta reda på om ett fordon är belastat med obetalda skulder så kan du undvika att köpa in bilar som kan bli en kostsam affär. De nya vyerna för fordonsrelaterade skulder är också bra för kommuner som vill kolla upp bilars skuldsaldo. Denna vy kräver tillstånd från Transportstyrelsen.

Historiska uppdrag i företag

Bättre överblick över en persons hushåll
Vi lanserar en förbättring av hushållsbilden i InfoTorg Person: Du som har behörighet ”Person Premium” får nu en mer komplett överblick över hushållet då du via nya hushållsbilden kan se vilka som är folkbokförda på samma adress, inklusive medboende som är minderåriga. Perfekt för dig som utredare eller för dig som vill merförsälja på medlemmar i samma hushåll.

För mer information kolla vår nya film som illustrerar mervärdet med den nya hushållsbilden: Hushållsbild med minderåriga

Har du frågor eller behöver du hjälp?
Kontakta gärna vår kundservice på telefon 08-555 682 00 eller mejla information.se@bisnode.com
.

© Bisnode Sverige AB, 169 93 Solna | 08-558 059 00 | information.se@bisnode.com | Ansvarig utgivare Eric Wallin.